קולינריה בפרא

מלון פרא מציע קולינריה ששמה במרכז את חומרי הגלם, את העונתיות ואת התוצרת המקומית של רמת הגולן. השף הצעיר והכשרוני רועי דורי מציג תפריט, המשקף מוצרים אותנטיים מגידולי ומיבולי הגולן, ויוצר מנות מתוחכמות ומקוריות.

האדמה העשירה והמניבה של רמת הגולן הינה ייחודית בנוף הישראלי. אוויר הפסגות, הנחלים והעונות המתחלפות מפיקים שטחי מרעה טבעיים, עליהם ירקות ופירות גדלים בנחת, ובאיכות מושלמת. חבל ארץ זה הוא הפסגה של עבודת האדמה ומשקי החי הישראלים ומייצג מגדלים פרוגרסיביים, השואפים למצוינות, להתמחות וליחסי גומלין עם הטבע. משקים רבים מציעים גבינות ארטיזנליות, בשר בקר וצאן מעדרים הגדלים בשטחי מרעה פתוחים, מטעי זית סורי אופייניים לאזור, עשבי מרפא ומאכל מקומיים וכן גפנים ויקבים עם מוניטין בינלאומי.

המסעדה

המסעדה במלון פרא מגישה אוכל עונתי מעורר השראה תוך שימוש במרכיבים מקומיים בלבד.

המסעדה מעניקה את הבמה למיטב שבגולן ומציעה מבחר מנות מתוחכמות ומקוריות. זהו מסע גילוי בו מוצגים מרכיבים מוכרים בצורה בלתי צפויה ומרעננת.

הזמנת שולחן

מרתף היינות של פרא

במרתף היין מתקיימות טעימות יין והסבר מאת ה-SOMMELIER ומנהל הברים של המלון בימי שני רביעי ושישי בן השעות 16:30 ל- 18:00.

עלות 130 ₪ לאדם

  • 6 כוסות יין
  • פלטת גבינות ארטיזנל מקומיות.

 

למידע נוסף

השף רועי דורי

השף דורי שב לצפון לאחר הצלחה בצמרת הקולינריה הישראלית (מסעדת משייה ו-L28).
דורי מאמין בשילוב של טכניקות בישול כמו עישון, טאבון ואש חיה, הכל בעידון מתוחכם שחוגג ומקדם מוצרים אותנטיים שמגיעים היישר מהגולן.

הזמנת שולחן

פגישות ואירועים

האווירה הייחודית והקולינריה המוקפדת של מלון פרא הם השילוב האידיאלי עבור חגיגות קטנות, חתונות אינטימיות, מפגשים עסקיים וסדנאות.

ניתן לשלב במפגשים ארוחות גורמה או כיבוד מוקפד, בהתאם לאופי האירוע.

למידע נוסף

שעות פתיחה

ארוחת בוקר 8:00-11:00
ארוחת צהרים ותפריט לובי בר 13:00-17:00
ארוחת ערב 18:30-סגירה
HAPPY HOUR 18:00-19:00
BITES LIGHT – 11:00-13:00
LATE NIGHT – 23:00-02:00 לובי בר