קולינריה בפרא

מלון פרא מציע קולינריה ששמה במרכז את חומרי הגלם, את העונתיות ואת התוצרת המקומית של רמת הגולן. השף רועי דורי מציג תפריט, המשקף מוצרים אותנטיים מגידולי ומיבולי הגולן, ויוצר מנות מתוחכמות ומקוריות.

האדמה העשירה והמניבה של רמת הגולן הינה ייחודית בנוף הישראלי. אוויר הפסגות, הנחלים והעונות המתחלפות מפיקים שטחי מרעה טבעיים, עליהם ירקות ופירות גדלים בנחת, ובאיכות מושלמת. חבל ארץ זה הוא הפסגה של עבודת האדמה ומשקי החי הישראלים ומייצג מגדלים פרוגרסיביים, השואפים למצוינות, להתמחות וליחסי גומלין עם הטבע. משקים רבים מציעים גבינות ארטיזנליות, בשר בקר וצאן מעדרים הגדלים בשטחי מרעה פתוחים, מטעי זית סורי אופייניים לאזור, עשבי תבלין ומאכל מקומיים וכן גפנים ויקבים עם מוניטין בינלאומי.

שפת המטבח של מסעדת רוז’ משתמשת בחומרי הגלם האותנטיים והעונתיים היישר מעצי הפרי של המלון, תוצרת הגולן והגליל.

הזמן שולחן

מסעדת ROUGE

המסעדה במלון פרא מגישה אוכל עונתי מעורר השראה תוך שימוש במרכיבים מקומיים בלבד.

המסעדה מעניקה את הבמה למיטב שבגולן ומציעה מבחר מנות מתוחכמות ומקוריות. זהו מסע גילוי בו מוצגים מרכיבים מוכרים בצורה בלתי צפויה ומרעננת.

לאתר המסעדה

מרתף היינות של פרא

אוסף היין של מלון פרא הוא ייחודי, דינמי ומרתק.

סומלייה המלון, עומרי יצחק, אוצר יינות ישראלים מרחבי הארץ, עם דגש על יצרנים קטנים, ארטיזנליים ומרתקים.

האוסף נשמר במרתף היין המיוחד והקסום, הממוקם מתחת לקומת הלובי.

המרתף פועל בתיאום מראש מול הקבלה החל מ-16:00 בצהריים עד 22:00 בלילה.
תוכלו לבחור לשתות כל בקבוק שתחפצו או להנות מכוס יין מתפריט הכוסות המתחלף.
כמו כן, בין 16:00-18:00 אנו מציעים טעימות יין מקצועיות ואישיות בצורת פלייט טעימות מודרך של 5 סוגי יין שונים עם סומלייה מצוות היין של המלון.

עלות טעימות יין כולל פלטת גבינות מקומיות לזוג – 165 ש”ח לאדם

לאונג’ המסעדה

האווירה הייחודית והקולינריה המוקפדת של מלון פרא הם השילוב האידיאלי עבור חגיגות קטנות, מפגשים עסקיים, סדנאות ועוד…

ניתן לשלב במפגשים ארוחות גורמה או כיבוד מוקפד, בהתאם לאופי האירוע.

לפרטים ותיאום

שעות פתיחה

ארוחת בוקר
8:00-11:00

בר הסלון (תפריט צהריים קל)
א’-שבת 13:00-16:00

ארוחת ערב
18:30-22:00

הכניסה מגיל 18

טלפון: 054-7463311

הזמן שולחן

*למלון אין תעודת כשרות